LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Langkawi Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit Langkawi. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, Epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar në mënyrë korrekte.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Langkawi për klientët tanë. Kostoja është 199 USD në vit në kombinim me regjistrimin e flamurit Langkawi ose 250 USD në vit nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Ne kërkojmë vetëm një kopje të pasaportës, certifikatën e instalimit të pajisjeve radio dhe një kopje të regjistrimit të anijes tuaj në Langkawi. vetëm jahtet komerciale dhe jahtet private mbi 24 metra kanë nevojë për licencë operatori. Jahte private dhe komerciale nën 24 metra dhe me më pak se 12 pasagjerë janë të përjashtuar.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur