• main-banner-langkawi

  REGJISTRIMI I ANIJEVE LANGKAWI

  Regjistrimi i jahteve në Langkawi

Regjistroni varkën tuaj në Langkawi

SEO
Regjistrimi i anijeve në Langkawi është një regjistrim i klasit të parë në Azi.

Regjistrimi i anijeve Langkawi është krijuar për pronarët e varkave që kërkojnë të operojnë nën avantazhet e një regjistri të hapur. Nuk ka asnjë kufizim në pronësi dhe është i hapur për çdo individ, pronar të përbashkët, korporata, kjo është arsyeja pse çdokush mund të regjistrojë një jaht në Malajzi, regjistrimi i anijes Langkawi njihet si një "flamur komoditeti" që është një term që përdoret për regjistrim në një vend të huaj. juridiksion që ofron përfitime tatimore pasi nuk ka detyrim importi, TVSH ose GST për të paguar në Langkawi. Gjithashtu regjistrimi në Langkawi nuk kërkon një studim të anijes, i cili në shumë raste mund të jetë shumë i shtrenjtë.

Ne mund të regjistrojmë motobarkën tuaj, varkën me vela të çdo gjatësie në Langkawi, ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit në botë dhe kemi regjistruar më shumë varka se çdo biznes tjetër detar. Na lejoni të kujdesemi për regjistrimin e anijes tuaj në Langkawi dhe licencën tuaj të identifikimit në vetëm 5-7 ditë pasi nuk nevojitet asnjë punë origjinale në letër, kopjet e skanuara në pdf janë shumë të mira.


VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Langkawi.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Çfarë kërkohet për të regjistruar varkën?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Langkawi, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1. Kopje e pasaportës

2. Emri dhe adresa

3. Fatura e shitjes (e noterizuar)

4. Kopja e Certifikatës së Regjistrimit të Mëparshëm (qoftë aktuale apo e skaduar)

5. Certifikata e fshirjes nga regjistri i mëparshëm (nëse ka)

6. Kopje e policës së sigurimit

7. Foto me ngjyra të anijes (Foto nga varka "në ujë" nga ana e Bow, Stern, Port & Starboard)

8. 3 opsione të një emri për anijen

9. Një fotografi e shënimit të gdhendjes nevojitet për të marrë dokumentet origjinale

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e Langkawi.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur